Well Mate®

Med vores nye online 3D-brønd-sculptor, kan du generere skræddersyede støbeforme til brønde.

Well Mate®

Med vores nye online 3D-brønd-sculptor, kan du generere skræddersyede støbeforme til brønde.

HVAD ER WELL MATE?

Well Mate er en online 3D konfigurator for specialdesignede støbeforme til rørsamlinger i kloakering- og vandføring. Støbeformen, som bliver robotskåren, forkorter ikke blot produktionstiden væsentlig, men er også en langt billigere løsning.

HVORDAN KAN WELL MATE HJÆLPE DIG?

Well Mate er udviklet for at gøre det nemt at specialdesigne støbeforme til brug ved renovering eller etablering af nye kloak- og regnvandsledninger. Via en række parametre kan støbeformen tilpasses så den passer præcist til det ønskede projekt og parametrene sikrer samtidig en 100% integration med vores robotproduktion.

TEST WELLMATE HER

Test Well Mate og find ud af hvilken forskel den kan gøre for dine projekter. Vi har gjort det muligt at prøve Well Mate helt uden registrering og login, så tast blot dine parametre ind. NB! Konfiguratoren kan kun tilgås fra desktop og ikke mobil og tablet.

Ønsker du at bestille en form, har vi dog brug for at du registrerer dig – alternativt er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 2222 1234, så hjælper vi dig gerne igennem.

ODICO OG ARKIL A/S SAMARBEJDE

Well Mate er udviklet i samarbejde med Arkil A/S og Aarhus Vand A/S, og udgør Odicos første applikation bygget på Sculptor. Applikationen muliggør online konfiguration og bestilling af brøndforme i en proces, som er integreret med Odicos robotfremstillingsanlæg.

Arkil A/S vægter innovation, miljø- og klimaforhold meget højt og det går hånd i hånd med Odicos visioner og holdninger til bæredygtighed og arbejdsforhold.

Jeg hilser samarbejdet med Odico velkommen. Det er dejligt at indgå i et udviklingssamarbejde med andre virksomheder også uden for byggeog anlægsbranchen hvor vi i et tæt samarbejde kan skabe et godt produkt, der kan hjælpe og gavne vores kunder i dette tilfælde Aarhus Vand A/S og Vejle Spildevand A/S,” siger Henrik Rasmussen. I det hele taget er vi er stolte af, sammen med Odico, at være med til at gavne innovationen inden for branchen

Henrik Rasmussen, Divisionsdirektør , Arkil A/S

Læs mere om Odico og Arkils samarbejder med Cut’n Move og Well Mate i Arkils CSR rapport 2020.