Investor

Hos Odico A/S anvender vi avancerede robotløsninger til at skabe effektivitet og præcision i byggebranchen.

Vores avancerede robotteknologi automatiserer traditionelt arbejdskrævende opgaver, hvilket fører til betydelige produktivitets- og omkostningsbesparelser samt store reduktioner i CO2. Som en virksomhed, der har forpligtet sig til at bygge en mere bæredygtig fremtid, har vi designet vores løsninger til at reducere materialespild og dermed minimere CO2-emissioner.

Odico A/S, DK0061031036

Odico er noteret på Nasdaq First North Denmark

 

ODICO gennemfører en fortegningsemission i perioden fra tirsdag den 7. til mandag den 20. november 2023 og inviterer eksisterende og nye aktionærer til at deltage.

Presse- og selskabsmeddelelser

Bestyrelsen

Søren Ravn Jensen

Bestyrelsesformand

Marlene Haugaard

Bestyrelsesmedlem

Bjarke Ruse Sejersen

Bestyrelsesmedlem

Ledelse

Henrik Jacobsen

CEO

Investor kontakt

Investor Relations

ODICO A/S

Certified Advisor

Baker Tilly Corporate Finance P/S

Ejerforhold

VIPetersen Holding ApS
0
Aktier
Bauninvest ApS
0
Aktier
Søndergaard-Maier Holding ApS
0
Aktier
Jens Munch-Hansen
0
Aktier

Finanskalender

31. oktober 2023

Årsrapport for finansåret 2022/2023

30. november 2023

 Ordinær Generalforsamling

15. marts 2024

Halvsårsrapport for 1. halvår 2023/24

Dokumenter

Videoer

Se Odicos videoer for at få indblik i virksomhedens banebrydende robotteknologi og dens potentiale til at revolutionere bygge- og produktionsindustrierne. Disse videoer viser Odicos løsningers præcision og effektivitet og fremhæver potentialet for dine investeringer.

Med en forpligtelse til bæredygtighed og en dokumenteret track record af innovative løsninger er Odico klar til at være en leder i overgangen til en mere miljøbevidst byggeindustri.

Bæredygtighed med Odico

Søren

Søren Ravn Jensen

Bestyrelsesformand siden november 2020 og bestyrelsesmedlem fra november 2019 – november 2020

Søren Ravn Jensen, født 1965 beskæftiger sig i dag med bestyrelsesarbejde og aktive investeringer. Søren er oprindeligt uddannet maskinarbejder, maskinist og eksporttekniker samt videreuddannet på bl.a. AVT Business School og INSEAD.

Søren Ravn Jensen er virksomhedsejer af bl.a. Sjølund A/S, Ravn Jensen Holding samt medejer af bl.a. Dan-Inject ApS, Nordic Nutrient A/S.

Søren varetager en række bestyrelsesposter i bl.a. Business Kolding (formand), Ipart Group, Dan-Inject ApS (formand), Nordic Nutrient ApS (formand)

Søren ejer via Ravn Jensen Holding A/S 106.952 aktier svarende til 0,59% samt 150.000 stk. warrants.

Marlene Haugaard

Bestyrelsesmedlem siden 17. november 2022

Marlene er uddannet bygningsingeniør fra DTU suppleret med ledelsesuddannelser fra bl.a. IMD, INSEAD og Stockholm Business School.

Marlene har mangeårig erfaring i senior executive positioner med ledelse, strategiudvikling og -implementering samt transformation af organisationer indenfor byggebranchens værdikæde med ansvar for bl.a. innovation og udvikling, bæredygtighed og digitalisering. Marlene har desuden erfaring med forretningsudvikling og vækst i start-ups og scale-ups indenfor et bredt spektrum af brancher.

Marlene varetager en række bestyrelsesposter herunder Kalaallit International Airports A/S, H. Skjøde Knudsen A/S, Odense Bygningsservice A/S og Bacher Work Wear A/S.

Marlenes seneste ansættelse var som SVP i NCC med ansvar for bl.a. bæredygtighed, indkøb og projektering af byggerier samt udvikling og implementering af strategien “Winning Profitable Projects” på tværs af den nordiske organisation. Hun har tidligere været administrerende direktør i Væksthus Hovedstadsregionen og varetaget ledelsesopgaver hos Teknologisk Institut.

Bjarke

Bjarke Ruse Sejersen

Bestyrelsesmedlem siden 17. november 2022

Bjarke Ruse Sejersen, født 1985, er Chief Executive Officer i Go Autonomous som han startede i 2020.

Bjarke har i mere end 12 år beskæftiget sig med digitalisering af virksomheder, teknologi og ledelse og kommer med en akademisk baggrund fra informationsvidenskab og IT-universitetet. Tidligere har Bjarke blandt andet været ansvarlig for digital udvikling i henholdsvis Saint-Gobain Distribution Danmark og den globale luftfartsvirksomhed Satair.

I sin tid hos Saint-Gobain Distribution Denmark har Bjarke været med til at skabe nogle af de mest succesfulde digitale vækstcases i den danske byggebranche. I 2020, med Bjarke i spidsen, vandt Satair prisen som årets digitale virksomhed, og i samme omgang blev Bjarke kåret af Facebook som årets digitale profil.

I dag sidder Bjarke som bestyrelsesmedlem i Ipart Group og Neotherm A/S og ejer igennem In Good Company Holding ApS virksomheden Go Autonomous ApS.

Henrik Jacobsen, Odico A/S

Henrik Jacobsen / CEO

Henrik Jacobsen, født 1963, blev uddannet B.Sc. Production Engineering på Syddansk Universitet, Odense.

Henrik har gennem sine ansættelser i dansk erhvervsliv opbygget kompetencer og opnået betydelige resultater.

Henrik kommer fra en stilling som vicedirektør for produktion og innovation i Dansk Teknologisk Institut, hvor han siden 2018 har beskæftiget sig med kommercialisering indenfor digitalisering samt udvikling af robot- og automationsteknologi.

Andre ansættelser inkluderer VP for International Business Development i Blue Ocean Robotics, CEO for Arkitektgruppen A/S, MD i Aluwind Group, MD i Væksthus Syddanmark samt VP i ABB A/S i Robotic Divisionen.

 

Den 1. april 2022 tiltrådte Henrik stillingen som CEO for Odico A/S.