Factory on the Fly

Fremtidens digitale byggeri

Vi introducerer Factory on the Fly, den banebrydende platformsteknologi udviklet af Odico. Med vores mobile on-site robotkonstruktionsløsning revolutionerer vi byggebranchen. Factory on the Fly drives af vores banebrydende operativsystem, Sculptor®, og tilbyder uovertruffen enkelhed i udnyttelsen af robotteknologiens kraft. 

Uanset om du ønsker at optimere byggeprocesser eller integrere plug-and-play-robotteknologi i dine produktionsfaciliteter, er vores avancerede løsning designet til at transformere din tilgang. 

Digital arbejdsgang

CO2 reduktion

Improved efficiency

En digital platform til byggebranchen

Special Forskalling

Strømlinet Digital Fabrikation

Hos Odico prioriterer vi at levere exceptionel værdi til vores kunder. Med Factory on the Fly tilbyder vi en problemfri, end-to-end digital proces, der forenkler din oplevelse. Du skal blot sende os dine 3D-filer for at få adgang til vores digitale fabrikationsafdeling. 

Gennem vores avancerede digitale tilgang oversætter vi simpelt dine filer til præcise produktionsdata, hvilket resulterer i et færdigt produkt, der overgår dine forventninger. 

Intuitiv brugerflade og flådestyring

Derudover har vores løsning en intuitiv brugerflade, der gør den tilgængelig for brugere med alle tekniske baggrunde. Selv ikke-tekniske personer kan betjene systemet uden problemer. 

For at forbedre din oplevelse yderligere giver vores flådestyringsfunktion dig mulighed for at spore værdifulde data og overvåge flere robotløsninger i realtid. Factory on the Fly giver dig kontrol og indsigt og sætter nye standarder for effektivitet og brugervenlighed.

Robot arm

Intelligent software til byggeri

Factory on the Fly er specialudviklet til at håndtere udfordringerne ved automatisering i byggebranchen. Denne omfattende platform omfatter nøglekomponenter, herunder Sculptor, et patenteret integreret udviklingsmiljø (IDE), der muliggør tablet- og IoT-baseret styring af robotapplikationer. Derudover integrerer den Omega, vores proprietære bibliotek til fremstillingsprocesser, og Maker, en modulær hardwarearkitektur.

ODICO_81
A digital approach