Robotløsninger 2020-09-10T11:46:20+00:00

Robotløsninger

Med vores robotløsninger gør vi revolutionerende robotteknologi tilgængelig for byggeindustrien for at realisere et enormt potentiale for mere innovative og effektive byggemetoder. Vi tilbyder både specialløsninger for store projekter og produkter, som er skræddersyet til et specifikt behov i byggeri eller fremstillingsindustri.

NYHED!
Cut’n Move

Med vores banebrydende løsning for skæring af fliser i beton, granit og natursten bringer vi robotter helt ud på byggepladsen.

Cut’n Move

EN REVOLUTION AF
BYGGEBRANCHEN

Odicos robotteknologier er designet til at frisætte arkitektens kreative proces og til at lade entreprenører realisere projekter med stærkt forbedret produktivitet. Vores teknologier giver en unik fleksibilitet og forøger produktiviteten i nogle processer op til 100% over eksisterende løsninger.

FACTORY ON
THE FLY

Gennem vores omfattende arbejde med byggebranchen har vi observeret en række fundamentale udfordringer. Vi har taget disse problemer og forvandlet dem til plug n’ play robotløsninger. For første gang er disse teknologier nu tilgængelige for byggeri. Besøg vores produktside for at lære mere om vores løsninger.

EFTERPRØVEDE
METODER & TEKNOLOGIER

Vi sætter en ære i at løse enhver byggeteknisk udfordring – stor som lille. Med vores intelligente software er vi i stand til at digitalisere arbejdsprocesser, der førhen ikke kunne automatiseres med robotter. Vi har hjulpet støbeformsleverandører med at automatisere rensning af støbeformspaneler, og materialeproducenter med at håndtere komplekse arbejdsprocesser.

TEKNOLOGIER
FACTORY ON THE FLY
R&D