Processer & Metoder

Med afsæt i vores banebrydende teknologier gør vi det muligt at gå fra koncept til fysisk fremstilling, hvor vi samtidig sikrer fleksibilitet, automation og kosteffektivitet.

Processer & Metoder

Med afsæt i vores banebrydende teknologier gør vi det muligt at gå fra koncept til fysisk fremstilling, hvor vi samtidig sikrer fleksibilitet, automation og kosteffektivitet.

3- & 5-akset CNC fræsning

En af vores mange kompetencer i Odico er CNC-fræsning på vores 3- og 5-aksede anlæg. Med disse kan vi fremstille tredimensionelle emner i mange forskellige materialer samt en bred vifte af komplekse komponenter.

Vi kan bearbejde arbejdsevner op til 4000 x 1500 x 800 mm. Vi råder over  en række forskellige software til CAM-programmering, og kan bearbejde stort set enhver 3d filtype.

3D-trådskæring

Højhastigheds 3D-trådskæring muliggør produktion af støbeforme med komplekse, krumme geometrier med uset hastighed. Bearbejdningen tager få minutter per kvadratmeter, og vores trådskæringsprocesser giver designfrihed uden yderligere omkostninger, da robotten skærer en avanceret krumning med samme lethed som en lige linje. Dimensionerne for vores standard emner er blokstørrelser op til 2400 x 1200 x 1550 mm, men vi er i stand til at bearbejde emner med mange forskellige dimensioner.

Laserskæring

Med vores laserskæringsteknologi kan vi bearbejde en bred vifte af pladematerialer, såsom plastik, træ og metal. Hvis dit projekt behøver høj præcision, er laserskæring ideel. Vores laserskærer har et arbejdsområde på 3000 x 1600 mm, men mindre emner, såvel som større eller mindre ordreserier, er også velkomne.

3D print

3D print er en teknologi til fremstilling af tredimensionelle emner fra CAD-modeller eller digitale 3D modeller. Vores 3D printer gør det muligt at fremstille emner med kompleks geometri, funktionelle prototyper og produktionsværktøjer på kort tid og til en lav pris.

Overfladebehandling

Vores specialiserede PUA coatingteknologi giver stabilitet og slagfasthed til EPS-overflader. Vi gennemfører overfladebehandlinger i en bred vifte af farver, og desuden tilbyder vi fremstilling af teksturerede overflader. Disse spænder ikke blot fra glat til ru, men dækker også specialbehov for overfladegreb, skridbarhed, styrke, etc.