PANELRENSNING

Odicos panelrensningslinje er et kraftigt anlæg til robothåndtering og rengøring af støbeformspaneler, der bruges til in situ betonstøbning.

PANELRENSNING

Odicos panelrensningslinje er et kraftigt anlæg til robothåndtering og rengøring af støbeformspaneler, der bruges til in situ betonstøbning.

HVAD ER PANELRENSNINGSLINJEN? Vores robotlinje for panelrensning er et robust anlæg til håndtering og rensning af støbeformspaneler for stedstøbning af beton. Anlægget håndterer emner på op til 2×3 meter og en vægt på 500 kg. Proceslinjen modtager beskidte paneler, som afleveres stakket på paller med en truck, hvorefter den løfter, dokumenterer, renser og stabler panelerne, så de er klar til at genbruges. Med systemets automatiske sensorer fotograferes paneler før og efter rensning, og skaber hermed en automatisk, cloud-baseret dokumentation til brug i regnskabsføringen.

HVORFOR VI SKABTE PANELRENSNINGSLINJEN Støbeformspaneler til stedstøbning af beton findes i mange dimensioner og er arbejdskrævende at rense manuelt efter brug. Rensning, vedligehold og dokumentation af panelerne er en kritisk del af driftsudgifterne for enhver støbeformsleverandør, og derfor har vi skabt en robotlinje for støbeformspanelrensning, som løfter denne omkostning ved at håndtere den 100% automatisk.

HVORDAN VORES PANELRENSNINGSLINJE VIL HJÆLPE DIG Odicos robotlinje for panelrensning halverer omkostningerne for vedligehold og afrensning af paneler ved fuldt at automatisere processen. Linjen automatiserer dokumentationsprocessen før og efter rensning, og giver en objektiv reference for energi- og tidsforbrug til brug for afregningen.