Om Os 2020-06-16T22:00:21+00:00

Odico er en europæisk pioner inden for arkitektonisk robotik, og vi har udviklet en række transformative teknologier til byggebranchen og vindmølleindustrien. Løsninger som muliggør en udvidet kapacitet til at producere komplekse, arkitektoniske geometrier hurtigt og omkostningseffektivt.

Loading...

Odicos mission er at transformere den globale byggeindustri. På nuværende tidspunkt er branchen stærkt afhængig af manuel arbejdskraft, og selv mindre innovative tiltag indenfor design og form er vanskelige at realisere. Det vil vi med introduktionen af robotteknologi gøre en ende på.

Loading...

Bæredygtighed

Hos Odico erkender vi behovet for en bæredygtig udvikling, og vi mener, at vi har et stort medansvar i at sikre den bedste udnyttelse af jordens ressourcer. Derfor støtter Odico FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling. I vores arbejde er vi overbeviste om, at vi kan gøre en forskel på områderne:

  • Industri, Innovation og Infrastruktur
  • Bæredygtige byer og lokalsamfund
  • Ansvarligt forbrug og produktion.

Bæredygtighed er et emne, som vi hos Odico sætter stor fokus på. I mange nye industrier er materialespild et vigtigt område – et område som vi har håndteret med en simpel strategi. Vi har et mål: nul procent spild i vores produktion!

Afhængig af opgaven kan vores projekter afgive op til 30 procent affald. De overskydende stykker af EPS bliver skåret i mindre stykker, og derefter bliver de kværnet og fyldt i sække. Det kværnede EPS kan enten genbruges til at lave nye EPS blokke eller sælges som isolering til byggeindustrien.

Der er intet spild uanset størrelsen af projektet. Det er vores cradle-to-cradle strategi, for ansvaret er naturligvis vores.