LEDIGE STILLINGER

Odico søger i øjeblikket en kandidat til følgende stilling:

MEKANISK KONSTRUKTØR TIL R&D TEAMET.

Drømmer du om at arbejde med mekanisk udvikling der kan flytte en hel industri? Odico A/S søger en dygtig mekanisk konstruktør til vores R&D-team, med fokus på at udvikling og modning af banebrydende robotteknologi til byggeindustrien.

HOS OS FÅR DU:

 • Selvstændigt projektansvar for mekanisk udvikling af helt nye teknologier
 • Et stærkt fagligt miljø af højt motiverede, dygtige kolleger
 • Muligheden for at deltage i en unik rejse mod forvandling af den globale byggebranche gennem teknologisk innovation.

VI FORESTILLER OS AT DU:

 • Har en uddannelse såsom; Master of Engineering, MEng. Konstruktionsteknologi eller Diplomingeniør Maskinteknik
 • Har 1,5-2 års erfaring som konstruktionsingeniør
 • Har projektledelseserfaring med selvstændige mekaniske produktudviklingsprojekter

VI SØGER DIG SOM ER:

 • Stærkt fagligt forankret i mekanisk konstruktion
 • Selvstændigt har gennemført produktudvikling eller -modningsopgaver fra design, over fremstilling og montage/integration
 • Er velkørende i Inventor, udvikling af arbejdstegninger, generel CAD/CAM/CAE
 • Arbejder selvstændigt, målrettet og løsningsorienteret
 • Bidrager til og værdsætter en god, positiv arbejdsatmosfære

VI TILBYDER: En attraktiv stilling i en børsnoteret virksomhed, som er inde i en spændende udvikling med banebrydende, nye produkter og ydelser til bygningsindustrien og andre segmenter. Du bliver en del af en uformel organisation med store kontaktflader og korte beslutningsgange. Du får dagligt arbejdssted i Odense. Har du konkrete spørgsmål til stillingen eller virksomheden, så er du velkommen til at kontakte Teknisk direktør Asbjørn Søndergaard på [email protected]. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

OM ODICO: Odico er en robotteknologisk virksomhed startet i Odense i 2012 med en vision om at revolutionere byggebranchen. Odico har gennem egenudviklet software og hardware skabt banebrydende fremstillingsteknologier, der med sit forretningskoncept tilbyder designfrihed for avancerede konstruktioner, hurtigere fremstillingshastighed og omkostningseffektive, bæredygtige løsninger. Siden starten har Odico løst mere end 250 unikke projekter for mere end 100 kunder i forskellige segmenter, også uden for byggeindustrien. Odico blev som den første danske robotvirksomhed børsnoteret på Nasdaq First North i juli 2018 for at videreudvikle og vækste virksomheden teknologisk og markedsmæssigt.

  Navn*

  Din e-mail*

  Din besked

  Upload CV* (kun PDF accepteres - max 5 MB)

  Upload ansøgning* (kun PDF accepteres - max 5 MB)

  Supplerende dokument(er) (kun PDF accepteres - max 5 MB pr. dokument)

  Samtykke

  Jeg giver samtykke til, at Odico A/S må opbevare mine data i 6 måneder med henblik på at komme i betragtning til andre stillinger i virksomheden. Jeg er oplyst om, at jeg til enhver tid igen kan tilbagekalde mit samtykke. Mit samtykke er afgivet frivilligt og det er ikke en forudsætning for at komme i betragtning til indeværende stilling.

  Jeg accepterer vilkårene.