INTRODUKTION TIL ODICO

Introduktion 2020-07-13T14:47:01+00:00

Odico blev stiftet i april 2012. Hovedkvarteret med administration og produktion er beliggende på Peder Skrams Vej 5 i Odense, Danmark, tæt ved den fynske motorvej.  

Vores vision er i al beskedenhed at revolutionere betonindustrien og arkitekturen. Gennem de seneste 150 år har beton fået en stadig større rolle indenfor anlægsindustrien, og udvikling af selve materialet har skabt mange nye ideer og muligheder.   

Men når det kommer til den vigtigste faktor – formgivningen – har der kun været en meget lille udvikling. Det ændrer vi nu. Sammen med førende eksperter indenfor robotteknologi, programmering og digital design skaber vi en ny teknologisk agenda.   

Som det første firma i verden, har Odico udviklet software og robotteknologi til industriel skæring af avancerede støbeforme i ekspanderet polystyren. Udover Odico’s vision om at revolutionere arkitekturen og betonindustrien, fremstiller Odico også plugs og forme til komposit- og betonindustrien, skårede og fræsede figurer, bogstaver til skilte, windbreakers til vindmølleindustrien, og udstillings podier, alle fremstillet efter kundernes 3d-CAD tegninger, specifikationer og ønsker.