Services

Consulting. Production. Solutions.

Vores services inkluderer konsulentydelser, prototypefremstilling og formarbejdeproduktion.

Hos Odico er vi altid klar til at udforske nye anvendelsesmuligheder for vores robotteknologi. Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dit projekt.

Konsulentydelser

Fra design til realisering

Vores teknologi er egenudviklet, hvilket gør os til eksperterne. For at sikre den bedste implementation og optimale resultater, tilbyder vi følgende services: 

  • CAD-Cam-intregration
  • designhjælp og verifciering
  • udvikling af unikke løsninger til produktion af prototype
  • parametrisk design og avanceret modellering
  • projektledelse
  • projektingeniør services.

Prototyper

Hos Odico kan vi rådgive om alt fra design, funktionelle og/eller æstetiske forventninger og komplekse eller enkle formløsninger.

Vi er altid klar til at konsultere og guide dig gennem arbejdsprocessen og evalueringen, og vi er engageret i at sikre, at realisationen afspejler den ønskede vision.

Formarbejdeproduktion

Odico sigter på at være en international formarbejde producent.

Vi udvikler støbeforme og løsninger til bygge- og vindindustrierne med en evne til at reproducere komplekse geometrier, som ellers ville være umulige at lave, hvilket skyldes vores revolutionerende robotteknologi.

Ved at bygge på transformative og patenterede teknologier har vi kommercialiseret kombinationen af vores innovative software og vores robotfremstillede produktion. Dette viser vi ved succesfuldt at have færdiggjort mere end 250 projekter for over 100 kunder over hele verden.

Hvis du er interesseret i mere information om vores færdigheder, kan du klikke her.