Services

Consulting. Production. Solutions.

Vores services inkluderer konsulentydelser, prototypefremstilling og formarbejdeproduktion.

Hos Odico er vi altid klar til at udforske nye anvendelsesmuligheder for vores robotteknologi. Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dit projekt.

Konsulentydelser

Fra design til realisering

 Odicos Konsultentteam dedikerer sig til at guide vores kunder i den kreative proces 

Odico kan hjælpe dig med at få dit projekt til at afspejle din vision, og derfor er vores ekspertkonsultering og robotteknologi den helt rigtige måde at starte dit projekt på! 

Vores robotteknologi er egenudviklet, og derfor tillader vi os at kalde os selv for eksperterne. Odicos konsulenter står klar til at guide dig gennem design processen, fremstillingen af prototypen og efterfølgende evaluering. 

Odicos konsulentpakke indeholder: 

Prototyper

Hos Odico kan vi rådgive om alt fra design, funktionelle og/eller æstetiske forventninger og komplekse eller enkle formløsninger.

Vi er altid klar til at konsultere og guide dig gennem arbejdsprocessen og evalueringen, og vi er engageret i at sikre, at realisationen afspejler den ønskede vision.

Formarbejdeproduktion

Odico sigter på at være en international formarbejde producent.

Vi udvikler støbeforme og løsninger til bygge- og vindindustrierne med en evne til at reproducere komplekse geometrier, som ellers ville være umulige at lave, hvilket skyldes vores revolutionerende robotteknologi.

Ved at bygge på transformative og patenterede teknologier har vi kommercialiseret kombinationen af vores innovative software og vores robotfremstillede produktion. Dette viser vi ved succesfuldt at have færdiggjort mere end 250 projekter for over 100 kunder over hele verden.

Hvis du er interesseret i mere information om vores færdigheder, kan du klikke her.