Drill Mate (dk) 2020-06-16T03:29:25+00:00

Drill Mate

Boring af de samme mønstre igen og igen i store genstande kræver ekstrem præcision og udholdenhed, og derfor er det i højere grad et job for maskiner frem for mennesker. Baseret på dette har vi udviklet et bæst af en robot, der gør denne ene ting på mesterlig vis.

Hvordan Drill Mate hjælper dig

Drill Mate hjælper dig i produktionen af komplekse metalprofiler ved en simpel file-to-factory arbejdsproces. Med dens indbyggede præcisionsboring muliggør den hurtig og automatisk fremstilling, og dens arbejdsområde på 1,5 x 3 meter gør det muligt at bearbejde store og forskelligartede dimensioner.

Hvorfor vi skabte Drill Mate

Præcisionsboring i valsede eller krumme stålprofiler er typisk en arbejdskrævende proces, som behøver tidskrævende manuel opmåling og kalibrering. Vi har skabt DrillMate for at automatisere denne proces ved at koble robotdrevet boring med et konventionelt CAM-programmering workflow.

Hvad er Drill Mate

Drill Mate er en mobil robotplatform for præcisionsboring af valsede metalprofiler. Dens solide base og modulære arkitektur muliggør en hurtig og nem installation i dit fabriksmiljø. Systemet leveres med en kraftig, 6-akset robotmanipulator, udstyret med et multifase borehoved med 4 variable borstørrelser og indbygget køling. Drill Mate er kompatibel med Autodesk Fusion 360 for nem CAM-programmering.

Information

Kontakt os for at få mere information om Drill Mate eller for at booke en demo.