OM OS

ODICO FORMWORKS ROBOTICS

Odico er en banebrydende forskallings- og teknologileverandør. Vi leverer forskallinger til byggeindustri med en udvidet kompetence indenfor komplekse, arkitektoniske geometrier - hurtigt og kosteffektivt. 

 

Mission

Transformation af den globale bygningsindustri

Vores mission er at transformere den globale bygningsindustri.

Branchen er stærkt afhængig af manuel arbejdskraft, og selv mindre innovationer indenfor design og form er vanskelige at realisere. 

Det vil introduktionen af robotter gøre en ende på. 

 

Der er et enormt potentiale for digitalisering og automatisering i sektoren, og vi har udviklet de værktøjer, der kan realisere det potentiale på verdensplan.

Bæredygtighed

Vores strategi for genanvendelse

I Odico har vi fokus på vores produkters bæredygtighed. I mange nye industrier er materialespild et vigtigt område - et område som vi har håndteret med en simpel strategi: 

Vi har et mål: Nul procent spild i vores produktion. 

Afhængig af opgaven kan vores projekter afgive optil 30 procent affald. De overskydende stykker af EPS bliver skåret op i mindre stykker, derefter bliver de kværnet og fyldt i sække. Det kværnede EPS kan enten genbruges til at lave nye EPS blokke eller bliver solgt som isolering til byggeindustrien. 

Der er intet spild uanset størrelsen af projektet. Det er vores cradle-to-cradle strategi for ansvaret er naturligvis vores. 

Karriere

Vi ansætter

Udviklingschef - mekanik

Har du erfaring med konstruktion af produktionsudstyr? Har du arbejdet med udvikling af automatisk maskinudstyr i samarbejde med kunder og SW-udviklere? Har du lyst til at konstruere robotteknologiske produktionsceller? Har du lyst til at opbygge dit team til mekanisk konstruktion? Motiveres du af at blive en del af en projektvirksomhed i stærk vækst, hvor der ikke mangler handlekraft? Hvis ja, så er du måske den kandidat, Odico A/S søger til en nyoprettet stilling.

Odico er en robotteknologisk virksomhed startet i Odense i 2012 med en vision om at revolutionere byggebranchen (www.odico.dk).

Odico har gennem egenudviklet software og hardware skabt banebrydende fremstillingsteknologier, der med sit forretningskoncept tilbyder designfrihed for avancerede konstruktioner, hurtigere fremstillingshastighed og omkostningseffektive, bæredygtige løsninger.

Siden starten har Odico løst mere end 250 unikke projekter for mere end 100 kunder i forskellige segmenter, også uden for byggeindustrien.

Odico er opdelt i to forretningsenheder, ’Robotic Solutions’ for udvikling og salg af robotløsninger samt ’Formworks’ for fremstilling af produkter efter ordre.

Odico blev som den første danske robotvirksomhed børsnoteret på Nasdaq First North i juli 2018 for at videreudvikle og vækste virksomheden teknologisk og markedsmæssigt.

OM STILLINGEN

Til forretningsområdet ’Odico Robotic Solutions’ søges til en nyoprettet stilling en erfaren udviklingschef til mekanisk konstruktion for at styrke Odicos vækst. Med reference til virksomhedens administrerende direktør får du ansvaret for, på det mekaniske område, at designe og udvikle Odicos koncept for produktionsteknologi til et utal af segmenter i fremstillingsindustrien. Du vil ligeledes indgå i virksomhedens ledergruppe.

Dit ansvar bliver at opbygge et team af mekaniske konstruktører i et nyoprettet funktionsområde, samt lede og strukturere aktiviteterne. Du deltager – som en slags ’spillende træner’ -tillige aktivt i design og konstruktion af virksomhedens teknologiske produkter.

DIN FAGLIGE PROFIL

 • Din uddannelsesmæssige baggrund er forventelig maskin- eller mekatronikingeniør, gerne med en håndværksmæssig baggrund.
 • Du har kendskab til eller erfaring med robotteknologi og – applikationer.
 • Du evner at lede og indgå operationelt i eget ansvarsområde.
 • I vores engagerede ledergruppe er du med dine kompetencer og ansvarsområde en aktiv bidragyder til organisationens udvikling og kultur.
 • Du har erfaring og vist resultater fra automations- og/eller maskinbyggerbranchen.
 • Du har kendskab til og erfaring med maskindirektivet / CE-mærkning for produktgodkendelser.

DIN PERSONLIGE PROFIL

 • Du er struktureret, systematisk og kvalitetsorienteret i din fokus på mål og løsninger.
 • Du er åben og omgængelig. Godt humør er bestemt ingen ulempe!
 • Du er en god kommunikator internt i organisationen som udadtil i relation til kunder, leverandører m.v.
 • Du har et helhedssyn. Har god balance mellem job, familie og fritid.
 • Du er holdspiller men gerne med udgangspunkt i kreativitet og individualisme.

ODICO TILBYDER
En attraktiv stilling i en netop børsnoteret virksomhed, som er inde i en meget spændende udvikling, med banebrydende nye produkter og ydelser til bygningsindustrien og andre segmenter. Du bliver en del af en flad og uformel organisation med store kontaktflader og korte beslutningsgange. Du får dagligt arbejdssted i Odense.

NÆSTE STEP!

Har du spørgsmål til stillingen og Odico er du velkommen til at kontakte CPO Henrik Winther Knudsen på mobil 4021 0141 eller via mail på [email protected]

Blev du interesseret i denne nøglerolle i Odico, glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV, der bedes sendt til Office Manager Anette Fjerbæk på [email protected]

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger løbende behandles.

 

PRAKTIKANT

Er du studerende eller nyuddannet, og ønsker du at ansøge om en praktikplads hos Odico, så send os en mail med dit CV og en ansøgning på dansk eller engelsk på [email protected] . Ansøgninger bliver vurderet løbende. 

I din ansøgning vil vi meget gerne høre om: 

 • Hvorfor du ønsker en praktikplads hos Odico 
 • Hvad du kan bidrage med 
 • Er der et specifikt område eller en idé du ønsker at arbejde med 
 • Hvilke forventninger du har til Odico i løbet af dit praktikophold 
 • Hvilke formalia, hvis nogen, skal der opfyldes 
 • Hvilken uddannelse du studerer, og med hvilke specialer/retninger 
 • Tidspunkt for start og varighed af praktikophold 

Vi tilbyder praktikpladser på vores adresse: Peder Skrams Vej 5, Odense, Danmark